Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Carpaccio Tarifleri > Kabaklı Omlet (1 adet - 2,571 defa bakıldı)

Kabaklı Omlet


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabaklı Omlet

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc146134
Gönderme Tarihi: 07.Ekm.2019
575 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet orta boy ama ince kabak
6 adet yumurta
2 baş orta boy soğan
3 yemek kaşığı süt
Yarım demet maydanoz veya taze fesleğen
Çeyrek tatlı kaşığı muskat rendesi
6 yemek kaşığı parmesan peyniri rendesi
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Öncelikle soğanları ince ince ve halka şeklinde doğrayın. Maydanozu veya fesleğeni ince ince kıyın. Kabakları yıkayıp, kurulayın ve çok ince halkalar halinde doğrayın.
Bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırıp, içine önce soğanları atın ve orta ateşte 5 dakika, soğanlar sararıncaya kadar kavurun. İçine kabakları atın ve yine orta ateşte, kabaklar hafif kızarıp yumuşayıncaya kadar 10 dakika kavurun. Pişme sırasında kabakları sık sık karıştırmayı unutmayın.
Daha sonra ateşten alıp, 10 dakika soğumaya bırakın. Öte yandan derin bir karıştırma kabının içinde yumurtaları biraz çırparak içine sütü, ince ince kıydığımız fesleğen veya maydanozu, tuzu, karabiberi ve varsa muskat rendesini ilave edin. Soğumuş olan kabak ve soğan karışımını da üzerine ekleyin, rendelenmiş parmesan peynirinin 3 yemek kaşığını da ilave ederek birlikte karıştırın.
Hemen hemen 20 santimetre çapında bir tavaya kalan 2 yemek kaşığı zeytinyağını koyup, kızdırın.İçine hazırladığınız karışımı döküp, bir spatula ile iyice yayın. Kalan parmesan peyniri rendesini üzerine serpin. Ateşi kısarak, hafif ateşte 15 dakika, omletin altı kızarıp, kenarları altın rengi almaya başlayıncaya kadar pişirin. Bir tepsi ya da kapak yardımıyla omleti ters çevirip, altını da 10 dakika kadar pişirin.
Kabaklı omleti soğuk olarak dilimleyip, ekmeğin arasına tıpkı bir sandviç gibi yerleştirip servis yapabilirsiniz.







Kabaklı Omlet Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet Kabaklı Omlet 2,571 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort