|
|
Kabune |
|
kinot
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 25.07.2011
Mesajlar: 129 Şehir: Katmandu |
Kısa URL: https://ml.md/lc78440
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2012
1,417 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
2 Adet soğan
750 gr Kemiksiz Et
1 Kg. pirinç
Kemiksiz eti bir küçük soğanla yumuşayıncaya kadar pişirin ve az parçalayın. Soğanları ay şeklinde dilimleyin, tuz ve biberle ovun. Tencereye soğan, et ve pirinci yerleştirin, tuz ve karabiber serpin 3 bardak et suyu ve eritilmiş tereyağı ekletin. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin(25-30 dk) 15 dk dinlendirin.
|
|
Kabune Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|