|
|
Kafkas Çorbası |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc48502
Gönderme Tarihi: 12.Mar.2010
1,789 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1 adet havuç
1 adet pırasa
1 adet pancar
1 adet kereviz
1 adet soğan
4 yaprak beyaz lahana
2 adet Bizim Mutfak Et Bulyon
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı Teremyağ
2 adet yumurta
Karabiber
Havuç, pırasa, pancar, kereviz ve lahanayı temizledikten sonra zar şeklinde doğrayın. Çorba tenceresinde Teremyağı eritin ve doğranmış soğanı kavurun. Sebzeleri ilave edin. Birkaç dakika kavurduktan sonra, 7 su bardağı su ilave edin.15 dakika kaynatın. Tuz, karabiber ve arpa şehriyeleri ekleyin orta ısıda şehriyeler yumuşayana kadar pişirin. Terbiyesi için ayrı bir kasede yumurta sarılarını ve sütü çırpın. Çorba suyundan bir miktar alıp, terbiyeyi ılıtın ve karıştırarak çorbaya ilave edin. Kaselere paylaştırın. Sıcak servis yapın.
ML® Tulen Çorbası için tıklayın
|
|
Kafkas Çorbası Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|