Kısa URL: https://ml.md/lc101016
Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2014
1,420 defa indirildi / yazdırıldı
500 gr kuşbaşı tavuk
1 adet sivribiber
1 adet domates
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı margarin
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
1 tutam pulbiber
1 tutam kekik
1 tutam kimyon
4 adet yağlı kağıt
4 adet alüminyum folyo
Kağıtlar ve folyolar kişi sayısına göre hazırlandıktan sonra margarin hariç tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve hazırlanan kağıtlara yerleştirilir. Üzerleri kapatılmadan önce bir miktar margarin koyulur ve kağıtların ağızları kapatılır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.