|
|
Kalıp Et |
|
tahlil
Aşçıbaşı
Kayıt: 15.04.2013
Mesajlar: 25 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc88502
Gönderme Tarihi: 15.Nis.2013
1,620 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg kuzu kuşbaşı
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet sivri biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
Soğan, biber ince doğranır, teeyağı eritilir, diğer malzemeler eklenir ve karıştırılır. Muffin kek kalıbının gözleri yağlanır. Karışım bastırarak yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat pişirilir. Şeklini bozmadan servis tabağına ters çevrilir.
|
|
Kalıp Et Tarifleri Dana Tarifleri
|
|