Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Karnabaharlı Havuçlu Soğanlı Tartolet


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Karnabaharlı Havuçlu Soğanlı Tartolet

çay bardağı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.02.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Kahramanmaraş
Kısa URL: https://ml.md/lc115151
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2016
1,623 defa indirildi / yazdırıldı




300 gram un
200 gram margarin
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 adet orta boy çiçek çiçek ayrilmiş karnabahar
2 adet orta boy yuvarlak dilimler halinde kesilmiş havuç
2 adet orta boy piyazlik doğranmiş soğan
2 yemek kasiği pirinç
3-4 diş kiyilmiş sarimsak
1 demet kiyilmiş dereotu
1 adet limonun suyu
1 çay bardağı margarin
1 çay bardağı kaynar su

Hamur için unu, yağı, yumurtayı, tuzu ve şekeri bir kaba boşaltıp yoğuruyoruz, strec folyoya sarıp buzdolabında 1 saat bekletiyoruz. Hamuru buzdolabından çıkardıktan sonra kalıbımızın içersine yayıyoruz, kenarlarına duvar yapıyoruz.
Yağın yarısını geniş bir tavaya alon, kızmaya başlayınca havuç ve soğanları ekleyip kavurun. Karnabaharları üzerine yerleştirin. Üzerine pirinç ve tuzu serpin. Kaynar suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin.
Piştikten sonra üzerine kalan yağı ve limon suyunu gezdirin.
Soğuyunca üzerine dereotu serpip tart hamurunun üzerine harçtan koyun. Tart hamurundan selenin tutma yerini yapın. Fırında 20 dakika pişirin.







Karnabaharlı Havuçlu Soğanlı Tartolet Tarifleri Kaygana Tarifleri



(1 adet Karnabaharlı Havuçlu Soğanlı Tartolet 8,273 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort