|
Kaşar Peynirli Patlıcan Sarma |
|
filiz türe
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.04.2013
Mesajlar: 31 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc88587
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2013
2,018 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet patlıcan
100 gr. Kaşar peyniri
1 paket sanakase
10 tane Kürdan
Patlıcanlar alacalı soyularak uzunlamasına dilimlenir.
Tost makinesinde ya da ızgarada alt-üst kızarana kadar pişirilir.
Uç kısmına bir parça kaşar peyniri konularak sarılıp kürdan batırılarılıp açılması önlenir.
Yağlanmış borcama dizilir.
Üzerine fırça ile sanayağ sürülür.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik 15 dakika kadar pişirilip sıcakken servise hazırlanır.
|
|