|
|
Kaşarlı Piliç Sarma |
|
ibibik
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 09.09.2009
Mesajlar: 31 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc43053
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2009
3,115 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
4 adet piliç bonfile
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
2 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
2 yumurta
tuz, kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı
Bonfileleri inceltiniz. Tezgaha yayarak karabiber ve tuz ile serpiniz. Herbir bonfilenin içine kaşar rendesi konularak rulo şeklinde sarınız kürdan ile tutturunuz. Önce una sonra yumurtaya, daha sonra da galeta ununa bulayıp kızgın yağda pişinceye kadar kızartınız.
|
|
Kaşarlı Piliç Sarma Tarifleri Dolmalar
|
|