|
Kavurmalı Kuru Domatesli Rısotto |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc114022
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2016
1,460 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://aytac.com.tr
75 g AYTAÇ KAVURMA
10 adet kurutulmuş domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 ½ risotto pirinci
4 su bardağı tavuk suyu
1 Domatesleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı içinde bekletin.
2 Bir tavada zeytinyağı, domatesler ve pirinci 2 dakika boyunca karıştırın ve pişirin.
3 1 su bardağı tavuk suyunu ekleyin ve pilav çekene kadar pişirin.
4 Ardından kalan 1/2 suyu yine çektirerek ekleyin.
5 Son kalan tavuk suyunu ekleyin.
6 Tencereyi ateşten alın ve 5 dakika demlendirin.
7 Ayrı bir tavada AYTAÇ KAVURMA yı orta ateşte yağı çözünene kadar pişirin.
8 Pişen AYTAÇ KAVURMAyı risottonun üzerine yerleştirin ve servis yapın.
|
|