|
|
Kayısılı Saksı Kebabı |
|
AyGölgesi
Super MOD
Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc4113
Gönderme Tarihi: 25.May.2006
2,978 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
1 kilo kuzu kusbasi
Yarim kilo Malatya kayisisi
200 gr arpacik soğan
5 dis sarmisak
bir tutam karabiber
1 kahve fincani tereyağı
1 su bardagi süt
1 çorba kasigi seker
YAPILIŞ TARİFİ
Et, süt, ayiklanmis sarmisak ve soğan, karabiber ve tuzu bir tencereyele atese oturtun. Normal ateste kapagi kapali olarak etler yumusayana kadar pisirin. Kayisi ve sekeri tavada az tereyağında soteleyip etlere ilave edin.
Porsiyonlara ayirip küçük güveçlere koyun. Üzerlerini yagli hamurla kapatip firina verin. 15-20 dakika firinladiktan sonra sicak olarak servis yapin.
|
|
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifleri Kebaplar
|
|