Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bursa Yemekleri > Kazlı Akıtma (Balıkesir) (1 adet - 14,357 defa bakıldı)

Kazlı Akıtma (Balıkesir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kazlı Akıtma (Balıkesir)

ÇetinCeviz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.05.2016
Mesajlar: 37
Şehir: Amasya
Kısa URL: https://ml.md/lc116740
Gönderme Tarihi: 09.May.2016
2,285 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet kaz
8 su bardağı su
1,5 tatlı kaşığı tuz
Akıtma için:
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
3 su bardağı su
Alabildiği kadar un

Temizlenmiş bütün kaz tencereye konur, üzerine su ilave edilir. Kaz yumuşayana kadar pişirlir. Tuz ilave edilir. Bu arada yoğurma kabına yumurtalar kırılır, tuz eklenir, çırpılır. Su katılır, kek harcından biraz cıvık bir hamur olana kadar un eklenir, iyice çırpılır. Tavaya yağ sürülür. Akıtma hamurundan büyük kepçeyle dökülür. İki yüzü pembe renkte kızartılır. Hamur bitene kadar aynı işlemler sürdürülür. Pişen kaz kemiklerinden ayrılarak ufak parçalara bölünür. Tepsiye 4-5 adet akıtma döşenir. Üzerine biraz sıcak kaz suyu gezdirilir. Sonra kaz eti serptirilir. Tekrar 4-5 adet akıtma yerleştirilir. Kaz eti bırakılır, kaz suyu gezdirilir. Malzeme bitene kadar işlemler tekrarlanır. Üzerine kaz eti bırakarak servise sunulur.






Kazlı Akıtma (Balıkesir) Tarifleri Bursa Yemekleri



(1 adet Kazlı Akıtma (Balıkesir) 14,357 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort