Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Diyarbakır Yemekleri > KEMİK SUYU (Gaziantep) (1 adet - 29,622 defa bakıldı)

KEMİK SUYU (Gaziantep)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KEMİK SUYU (Gaziantep)

Kezban
Editor
Editor

Kayıt: 14.08.2005
Mesajlar: 165
Şehir: Balgat/ANK
Kısa URL: https://ml.md/lc87208
Gönderme Tarihi: 28.Şub.2013
1,615 defa indirildi / yazdırıldı




Güneşin ve Ateşin Tadı
Gaziantep Ticaret Odası


Çorba yapılırken et suyu veya kemik suyu kullanılırsa çok daha lezzetli olur. Bu yüzden çoğu kez et alınırken, kasaptan kemikleri de istenir ve çorba için kemik suyu hazır edilir.
Kemik suyunu hazırlamak için kemikleri yıkayın ve bir saat suda bekletin. Bekletme suyunu dökün, üstünü üç dört parmak geçecek kadar su ile tencereye koyun ve kaynatın. Kaynamaya başlayınca suyun üzerine çıkan köpüğü (kef) kevgirle toplayıp alın. Berrak bir kemik suyu elde etmek için kaynama sırasında oluşan bütün köpüğü temizlemeniz gerekir. Köpüğü aldıktan sonra soyulmuş bütün bir soğan koyun. Tadının iyice çıkması için 2 saat kadar kaynatın. Yemeklere eklemeden önce süzün.

Not: Çorbalarda kemik suyu yerine tavuk suyu, hatta özel davetlerde hindi suyu kullanılabilir.






KEMİK SUYU (Gaziantep) Tarifleri Diyarbakır Yemekleri



(1 adet KEMİK SUYU (Gaziantep) 29,622 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort