Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Keşkek (Hınıs Erzurum)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Ağrı Yemekleri
Ardahan Yemekleri
Bingöl Yemekleri
Bitlis Yemekleri
Elazığ Yemekleri
Erzincan Yemekleri
Erzurum Yemekleri
Hakkari Yemekleri
Iğdır Yemekleri
Kars Yemekleri
Malatya Yemekleri
Muş Yemekleri
Tunceli Yemekleri
Van Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Keşkek (Hınıs Erzurum)

çukurovalı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 15.06.2020
Mesajlar: 32
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc151216
Gönderme Tarihi: 15.Haz.2020
361 defa indirildi / yazdırıldı




Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı

1 kg. aşurelik buğday (yöresel ismi 'den') çiğ olarak
1 kase nohut
1 kase yöreye özgü kuru fasulye
1/2 kg. kemikli et (ilikli olması bakımından kaval kemiği bölgesinden ve yağlı)
1 yemek kaşığı tereyağı (sos için)

Bir tencerede et, nohut ve fasulye kaynatılır.
Et kemiğinden ayrılacak kıvama geldiğinde kemikler sıyrılır ve çıkartılır.
Daha sonra buğday katılır. Buğday iyice suyunu çektikten sonra, kuru kalmaması için ara ara sıcak su katılarak kısık ateşte pişirmeye davam edilir.
Malzemelerin iyice harmanlanması ve özellikle etin erimesi için sürekli olarak karıştırmaya devam edilir.
Malzemeler birbirleriyle özdeşleştiğinde servise hazır hale gelmiş olur.
Yanında iştah açıcı olması nedeniyle turşu ile servis edilmesi önerilir.

Not: Et iliğini salması için kemiğiyle birlikte katılır ve özellikle yemeğe lezzeti katan da budur. Yemek servise hazır hale gelmiş olsa da tenceredeki miktar bitinceye kadar ateş kapatılmamalıdır. Çünkü yemek katılaşabilir.







Keşkek (Hınıs Erzurum) Tarifleri Doğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Keşkek (Hınıs Erzurum) 3,529 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort