|
|
Kestane Mantarı Çorbası |
|
Taciser
Aşçıbaşı
Kayıt: 24.12.2012
Mesajlar: 21 Şehir: Kayseri |
Kısa URL: https://ml.md/lc84826
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2012
5,579 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket kestane mantarı
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1 soğan
2 diş sarımsak
1 su bardağı et suyu
Su
Tuz
Soğanı, sarımsakları yemeklik doğruyoruz. Tenceremize alıyoruz, üzerine tereyağını alarak soğanları kavuruyoruz. Unu da ekleyip kavurduktan sonra et suyu ve sütü döküyoruz. Su ilave ederek kıvamını açıyoruz. Mantarları ince bir şekilde doğrayıp biraz sıvıyağ döktüğümüz bir tavada kavuruyoruz. Kavurduğumuz mantarları da çorbanın içine ekliyoruz. Çorbamızı servis kasesine alıyoruz. Üzerine doğranmış dereotu serperek servis ediyoruz.
|
|
Kestane Mantarı Çorbası Tarifleri İşkembe Çorbası Tarifleri
|
|