Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kestaneli yufka tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kestaneli yufka tatlısı

depresif
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.10.2006
Mesajlar: 25
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc8366
Gönderme Tarihi: 05.Kas.2006
2,471 defa indirildi / yazdırıldı




Krema için, 125 gr. çikolatayı iri parçalara kırıp benmaride eritin. 50 gr. margarini küçük parçalara ayırıp erittiğiniz çikolatalara ekleyin. 4 adet yumurtanın sarı ve beyazını ayırın. 3 adet yumurta sarısını teker teker karışıma ekleyin. 4 adet yumurta akını bir kaba alın ve 20 gr. esmer sekerle köpük olana kadar çırpın. Yumurta aklarını hazırladığınız çikolatalı karışıma ekleyip soğumaya bırakın. 500 gr. haşlanmış kestaneyi soyup blenderde 150 gr. kremşantiyle beraber krema haline getirin. 2 adet yufkayı 10x10 cm. genişliğinde 18 adet kareye bölün. 100 gr. margarini bir kapta eritip fırça yardımıyla yufkaların her iki yüzüne de sürün. 50 gr. pudra şekerini böldüğünüz yufkaların tek tarafına serpip yan yana iki kareyi alüminyum folyo üzerine yerleştirin ve 210 C'de ısıtılmış fırıda 3-4 dakika pişirin. Yufkaları fırından çıkarıp soğumaya bırakın ve bu işlemi Yufkalar bitene kadar tekrarlayın. Her tabağın tabanına üst üste 2 adet yufka yerleştirin ve üzerini sıkma torbasıyla kestane kreması döşeyin. Kremanın üzerine 2 adet daha yufka yerleştirip hazırladığınız çikolatakrema ile kaplayın. Bu işlemi en üste 2 yufka gelecek şekilde malzemeler bitene kadar tekrarlayın. Yufkaların üzerine pudra şekeri serpin, kestane şekeri ile süsleyip servis yapın.






Kestaneli yufka tatlısı Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Kestaneli yufka tatlısı 82,489 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort