Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kikirdekli Çorba (Ankara)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kikirdekli Çorba (Ankara)

feyyaz
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 30.08.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc119271
Gönderme Tarihi: 30.Ağu.2016
2,196 defa indirildi / yazdırıldı




7 su bardağı su
1 su bardağı yeşil mercimek
4 yemek kaşığı yağ
1 adet orta boy soğan
2 adet domates rendesi
1 miktar Nane
Tuz
1 kase sarımsakyoğurt
Hamuru için:
1 su bardağı un
Yarım çay bardağı yağ
Tuz

Hamuru için, un, tuz, yağ ve su ile yoğrulup beze yapılır. 30 dakika dinlendirdikten sonra yufkadan kalınca açılıp erişteler kesilir.
Yağda ince kıyılmış soğanlar sotelenir, rendelenmiş domates ilave edilir. 2 dakika kavrulduktan sonra iyice yıkanmış yeşil mercimekler ilave edilip suyu verilir. Yaklaşık 20 -25 dakika pişirdikten sonra hamurun yarısı çorbaya ilave edilir. Tuzu ve nanesi katılır. Çorba hazırdır. Diğer kalan erişteler yağda sote yaparak kızartılır. Çorba sarımsakyoğurt ve kızarmış erişte ile servis edilir.






Kikirdekli Çorba (Ankara) Tarifleri Eskişehir Yemekleri



(1 adet Kikirdekli Çorba (Ankara) 7,831 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort