|
|
Kırmızı Domates Turşusu |
|
G.Ömer
Aşçıbaşı
Kayıt: 19.04.2011
Mesajlar: 26 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc63289
Gönderme Tarihi: 19.May.2011
8,470 defa indirildi / yazdırıldı
|
Ayşe Tüter
1 kg domates
250 gr. yeşilbiber (acı biber)
1 baş sarımsak
Tuz
Yeterince su
Domatesleri yıkayın çatalla delin kavanoza dizin, üzerine bir sıra yeşil biber koyun. Tekrar domates bu şekilde malzeme bitene kadar dizin. Sarımsakları koyun. Tuzu yemeğe koyar gibi ilave edin. Suyu kaynatın ve soğutun. Üzerine doldurun. Kapağını sıkı kapatın. 10 gün bekletin kullanın kavanozu açtıktan sonra dolapta tutun.
|
|
Kırmızı Domates Turşusu Tarifleri Turşular Konserveler
|
|