Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kırmızı Şapkalılar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kırmızı Şapkalılar

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168869
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2022
119 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Hamur:
3,5 su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
1 yumurta
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1,5 çay bardağı yoğurt
1 çay kaşığı muskat rendesi
1 çay bardağı öğütülmüş fındık
100 g yumuşak margarin
Süslemek için:
200 g badem ezmesi
Gıda boyası (kırmızı)
1 çay kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 yemek kaşığı limon suyu

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Un ve hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyin. Yumurta, şekerli vanilin, pudra şekeri, yoğurt, muskat rendesini, öğütülmüş fındık ve margarini ilave edip mikserin hamur karıştırıcı uçları ile 2 dakika çırpın.
Hamurun 2/3'nü 30 eşit parçaya bölün, her birini yuvarlayıp muffin kağıtlarına koyun. Kalan hamuru da 30 eşit parçaya bölüp yuvarlayın ve diğer hamurların üzerine hafif bastırarak koyun. Fırın tepsisine sıralayıp pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 dakika
Badem ezmesinin 2/3'üne kırmızı gıda boyası ilave edip parmaklarınızı sıvı yağa batırarak yoğurun. Burun şekli vermek için küçük bir parça ayırın. Kalanı merdane ile ince açıp üçgen şeklinde kesin ve şapkaları oluşturun. Kalan badem ezmesini yoğurup açın ve önlükleri yapın.
Pudra şekerini limon suyu ile karıştırarak glazür hazırlayın. Bu glazür ile göz ve sakalları yapın.







Kırmızı Şapkalılar Tarifleri Ekmek Arası Tarifleri



(1 adet Kırmızı Şapkalılar 365 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort