Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kış Kuru Meyve Salatası


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kış Kuru Meyve Salatası

orijin
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.04.2010
Mesajlar: 34
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc50275
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2010
3,390 defa indirildi / yazdırıldı




50 gr kayısı kurusu
50 gr erik ya da armut kurusu
50 gr şeftali kurusu
50 gr kuru elma, halkalanmış
100 gr yeşil üzüm
Şurubu için:
600 gr su (kuru meyvelerin içinde bekletildiği sudan)
175 gr şeker
Limon kabuğu rendesi

Kuru meyveleri bir kg. suya koyup, yumuşamaları için bir gece bırakın. Bu suyun yarısı ile limon ve şeker katarak aşağıda anlatıldığı biçimde salatanızın şurubunu hazırlayın. Meyvelerin suyunu süzüp, şekerle karıştırarak 20 dakika kaynatın ve hazırlanan şurubun içine atın. Yeşil üzümleri de karıştırın. Sıcak olarak ya da iyice soğutup Limonlu Muhallebi ya da krem şanti ile servisini yapın.

Meyve Salatasının Şurubu:
Ne denli tatlı olmasını istediğinize bağlı olarak 175 - 350 gr. şekeri kuru meyvelerin bir gece bekletildiği suyun yarısına katın. Limon ya da portakal kabuğu rendesi, vanilya tozu, çubuk halinde tarçın koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra, ateşi azaltıp, meyveleri de bu şurubun içine atın. Su ancak meyvelerin üstünü örtecek nicelikte olmalıdır.

Not: Kuru meyveler özenle hazırlandığında, çok lezzetli komposto ya da meyve salatası yapılabilir. Sağlayabildiğiniz taze kış meyvelerinden de salatanıza ekleyebilirsiniz. Portakal parçaları ya da muz dilimleri gibi.






Kış Kuru Meyve Salatası Tarifleri Vişne Tatlısı Tarifleri



(1 adet Kış Kuru Meyve Salatası 55,896 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort