|
|
Kısır Sos |
|
Fevzii
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.04.2013
Mesajlar: 67 Şehir: İskenderun |
Kısa URL: https://ml.md/lc89479
Gönderme Tarihi: 22.May.2013
1,849 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 su bardağı ince bulgur
4 adet taze soğan
2 adet domates
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı zeytinyağı
Bulgurun üzerine 1,5 su bardağı ılık su konur ve 10 dakika bekletilir. Üzerine kabaca doğranmış domates, soğan, maydanoz ve zeytinyağı, salça tuz eklenir. Şekli bozulana kadar çekilir. Sulu bir sos olur.
|
|
Kısır Sos Tarifleri Beşamel Sos Tarifleri
|
|