https://cook.com.tr
Kabak 1 Adet
Sofra Tuzu 1 Tutam
Karabiber 1 Tutam
Kişniş 1 Çay Kaşığı
Baldo Pirinç 1 Çorba Kaşığı
Kuru Fasulye 0.5 Su Bardağı
Havuç 1 Adet
Patates 1 Adet
Kuru fasulyeyi haşlayın. Havuç ve patatesi soyup tavla zarı şeklinde doğrayın. Kabağın kabuğunu kazıyıp dikine ikiye bölün ve ince yarım ay şeklinde doğrayın.
Tavuk suyunu kaynatın ve içine yıkanmış pirinç ve daha sonra sebzeleri ekleyip karıştırın. Sebzeler yumuşayınca, haşlanmış kuru fasulyeyi de ilave edin.
Tuzunu ve karabiberini de ilave ekleyin. Kişnişi de kattıktan sonra kaynayıncaya kadar pişirin.
|