Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kitelraha (Mardin)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kitelraha (Mardin)

gülkız
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 17.10.2012
Mesajlar: 35
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc82221
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2012
1,872 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı dince dövülmüş buğday
250 gr çiğköftelik kıyma
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı tuz
İçi için:
Yarım kg orta yağlı kyma
2 adet soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı dövülmüş toz kişniş
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım demet maydanoz

Önce iç hazırlanır; tavaya kıyma konur, kendi yağıyla suyunu bırakıp çekene kadar çevrilir. Sonra sıvıyağ ve ince doğranmış soğan katılır. Soğan yumuşayana kadar kavrulur. Kişniş, tuz, kıyılmış maydanoz ilave edilir, ateşten alınır. İç soğurken dışı hazırlanır. İnce buğday ve ince bulgur siniye aktarılır. Üzerine 1 su bardağı kadar su konur. 5 dakika dinlendirilir. Sonra ince kıyılmış soğan, kıyma ve tuz eklenir. Eller ıslatılarak macun kıvamına galana kadar yoğrulur. Sonra harçtan yarım limon kadar parçalar alınır, önce ortasına orta parmak batırılarak oyulur, sonra iki parmakla oyuk çevirerek genişletilir. İç konur, düz kapatıldıktan sonra çevirerek yuvarlanır. Köfteler kaynamakta olan suya atılır. Yüze vurana kadar pişirilir.






Kitelraha (Mardin) Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Kitelraha (Mardin) 30,217 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort