|
Kolay Kahriyat Tatlısı (Mardin) |
|
dilşah
Aşçıbaşı
Kayıt: 31.08.2009
Mesajlar: 26 Şehir: Diyarbakır |
Kısa URL: https://ml.md/lc40191
Gönderme Tarihi: 31.Ağu.2009
2,918 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet yufka
250 gr tuzsuz peynir
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Şerbet için:
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
Önce şerbet kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yufkalar artı şeklinde kesilir. Ortasına peynir konur, zarf gibi kapatılır. Teflon tavaya yağ konur. Isınınca tavada pembeleşene kadar kızartılır. Şerbete bırakılır 15 dakika sonra alınır ve servise sunulur.
ML® Kahriyat için tıklayın
|
|