https://www.cumhuriyet.com.tr
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 adet rendelenmiş havuç
1 adet rendelenmiş kabak
1 adet ince doğranmış yeşil soğan
Birkaç dal ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kabartma tozu
Az zeytinyağı (pişirmek için)
Yumurtaları geniş bir karıştırma kabına kırın ve sütle birlikte iyice çırpın.
Un ve kabartma tozunu ekleyip pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
Ardından havuç, kabak, yeşil soğan, maydanoz, tuz ve karabiberi ilave edin.
Karışımı homojen hale getirin.
Tavayı az miktarda zeytinyağıyla yağlayın ve ısıtın.
Karışımdan bir kepçe alarak tavaya dökün ve her iki tarafını altın rengini alana kadar pişirin.
Tüm harç bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.

|