Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kotopoulo Me Bamyes (Yunanistan)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Batı Trakya Yemekleri
Girit Yemekleri
Pabucaki Tarifleri
Selanik Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kotopoulo Me Bamyes (Yunanistan)

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc39335
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2009
2,188 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.lezzetsirri.com

Bamyalı Tavuk

500 gr. bamya
4 bütün tavuk budu
125 ml. beyaz sirke
1 baş soğan
2 diş sarımsak
425 gr. doğranmış domates konservesi
1 çorba kaşığı domates salça
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 defne yaprağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
70 gr. Tereyağı
1/2 demet maydonoz
taze çekilmiş karabiber
tuz

Bamyaları, saplarını huni gibi delmeden keserek temizleyin. Sirkeyi derin bir kaba koyun, içine 1 tatlı kaşığı tuz atıp karıştırarak eritin. Bamyaları içine atıp elinizle, sirkenin içinde çevirin ve 30 dakika kadar dinlenmeye bırakın.
Soğanı ince ince kıyın. Sarımsakları dövün. Butları ikiye bölün. Yıkayıp kurulayın. Tencereye zeytinyağını koyun. Tereyağını ilave edin. Yağlar kızınca butları içine atarak, etler altın rengi alıncaya kadar iki taraflarını üçer dakika kızartın. Kızarmış butları bir tabağa alın.
Ateşi kısın, butları kızarttığınız yağın içine kıyılmış soğanları atın ve 5 dakika, soğanlar saydamlaşıncaya kadar kavurun. Daha sonra sarımsakları ilave edip 2-3 saniye soğanla çevirin. Doğranmış domates konservesini, domates salçasını, şekeri, şarabı, defne yaprağını, karabiberi ve tuzu ekleyip bir karıştırın ve içine butları atın. Butları sosun içinde çevirip, tencerenin kapağını kapatarak, hafif ateşte yavaş yavaş 20 dakika pişmeye bırakın. 20 dakika sonra bamyaları dikkatlice, sosla karıştırmadan butların üzerine koyun. Tekrar tencerenin kapağını kapatarak, yine hafif ateşte, butlar ve bamyalar yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin. Yemeğiniz pişince bamyaları kevgirle sıcak bir tabağa alın. Geniş bir servis tabağına butları çıkanp üzerine sosu dökün. Bamyaları etin çevresine koyun. Maydanozu kıyarak üzerine serpin ve sıcak sıcak servis yapın.






Kotopoulo Me Bamyes (Yunanistan) Tarifleri Pabucaki Tarifleri



(1 adet Kotopoulo Me Bamyes (Yunanistan) 17,015 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort