2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı pirinç unu
4 su bardağı süt
3/4 su bardağı toz şeker
3 tatlı kaşığı kakao
90 g damla çikolata
Üzeri için:
Antep fıstığı
Arçelik Ankastre Ocak'ta bir tencere içerisine mısır nişastası, pirinç unu ve sütü döküp iyice karıştırın.
Üzerine toz şekeri ve kakaoyu ilave edip karıştırmaya devam edin.
Topaklanmaması için kısık ateşte devamlı karıştırarak Arçelik Ankastre Ocak'ta pişirin.
İyice kıvam aldıktan sonra ocağın altını kapatın.
Karışıma damla çikolatayı ekleyin ve sıcaklığıyla karıştırarak içinde eritin.
Hazırladığınız krem şokoloları servis kaselerine doldurun.
Üzerine toz antepfıstığı serpin.
Arçelik No Frost Buzdolabı'nda soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.
|