|
|
KREM VANİLİN |
|
Belma81
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.02.2010
Mesajlar: 35 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc46879
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2010
2,420 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMESİ
1 kg. kaynar süt
4 yumurta
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı nişasta
1 çay fincanı tozşeker
3 kahve fincanı dövülmüş fındık içi
vanilya
limon kabuğu rendesi
YAPILIŞI
Süt ve fındık haricindeki bütün malzemeyi karıştırıp üzerine kaynar süt ilâve ediniz. Ağır ateşte 5 dakika kaynatınız. Ilık iken fındığın yarısını, vanilinin içine koyup karıştırınız. Sonra kâselere boşaltılan vanilin soğuyunca üzerlerine fındık içi serpip servis yapınız.
|
|
KREM VANİLİN Tarifleri Sütlü Tatlılar Pelteler
|
|