Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Krema Hamurlu Açık Poğaça (1 adet - 47,350 defa bakıldı)

Krema Hamurlu Açık Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Krema Hamurlu Açık Poğaça

dosta
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.10.2011
Mesajlar: 112
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc68667
Gönderme Tarihi: 11.Haz.2021
2,680 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.posta.com.tr

3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı krema
1 adet yumurta
1 çay kaşığı toz şeker
1 paket kabartma tozu
Harç için:
200 gr. kuzu but kuşbaşı
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet kuru soğan
Tuz
Karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
Üzerine:
Yumurta sarısı

Harç için, küp doğranmış soğanları sıvı yağda kavurun. Etleri ekleyerek suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin. Baharatları ilave ederek etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Maydanozu ekleyerek karıştırın.
Hamur malzemelerini geniş bir kasede yoğurup elinize yapışmayan elastik bir hamur hazırlayın. Hamurunuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak yarım parmak kalınlığında, açın. Hazırladığınız harcı, hamurların ortasına koyarak kenarlarından ortasına doğru kapatın. Yağlanmış fırın tepsisine hamurları yerleştirip üzerine yumurta sarısı sürün.
160 derecede altın rengini alana kadar pişirin.







Krema Hamurlu Açık Poğaça Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Krema Hamurlu Açık Poğaça 47,350 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort