Hazırlanışı:
Narı ayıklayıp tanelerini ayırın. Ispanakları ayıklayıp yıkayın. Süzgeçte süzdürün. Sarımsağı ezin. Bademleri sıcak su içinde bekleterek kabuklarından ayırın. Kağıt havlu üzerinde kurutun. Geniş bir tavada yağı kızdırın. Ezilmiş sarımsağı koyup 1-2 defa çevirin. Yıkanmış ıspanakları ekleyerek rengi solana kadar pişirin. Tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Servis tabağına alıp bir kenara koyun. Kabukları ayıklanmış bademleri robotta toz haline getirin. Bir küçük tencerede kremayı ısıtın. Hindistancevizi rendesi ve badem tozunu ekleyip krema ısınana kadar karıştırın. Sotelenmiş ıspanağın üzerine kremayı dökün. Nar tanelerini üzerine serperek servis yapın.