Kısa URL: https://ml.md/lc77047
Gönderme Tarihi: 21.Haz.2012
1,609 defa indirildi / yazdırıldı
3 Yemek Kaşığı Sana Klasik Kase
2 Adet sarmısak
1 Paket mantar
1 Paket krema
1 Adet kuru soğan
2 Adet kemiksiz tavuk göğsü
Tavuk etlerimizi küp şeklinde doğrayalım mantarlarıda ince ince kesip limonlu suda 10 dakika bekletelim daha sonra kaynar suda 5 dakika haşlıyalım ve süzelim teflon tavada sana yagını eritip sogan ve sarmısagı kavuralım mantarlarıda ilave edip biraz daha kavuralım kremayı tuz ve karabiberini ilave edelim 5 dakika daha pişirelim ayrı bir tavada 1 yemek kaşığı Sana yağını kızdırıp tavukları kızartalım kızaran tavukların üzerine mantar sosunu döküp servis yapalım.