|
Kremalı Parmesan Peynirli Patates |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc120219
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2016
1,140 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kilo patates
250 ml. krema
Yarım çay kaşığı muskat
20 gr. parmesan peyniri
20 gr. tereyağı
Patates dilimlerini yağlanmış bir fırın kabına yayın.Üzerine kremayı gezdirin.
Muskat ve peyniri serpin.
Doğranmış tereyağını yerleştirin.
Üzerini alimniyum folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede patatesler altın sarısı renk alana dek pişirin.
Sıcak servis yapın.
|
|