Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hindi Tarifleri > Kremalı sebzeli Tavuk (1 adet - 64,509 defa bakıldı)

Kremalı sebzeli Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kremalı sebzeli Tavuk

SadıkAli
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.09.2007
Mesajlar: 43
Kısa URL: https://ml.md/lc27803
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2008
2,650 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler:
500 gr. Tavuk eti (ben sırt eti kullandım)
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı.
Sos Malzemeleri:
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet orta boy soğan
1 paket çiğ krema
7-8 yaprak reyhan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Kaşar peyniri rendesi (isteğe bağlı)

Fırının ızgara kısmı açılır ve 200 dereceye getirilir. Tavuk eti derilerinden ayrılır ve fırın tepsisine dizilir, üzerine zeytinyağı serpilerek önlü arkalı yaklaşık 15 dk. fırınlanır. Tavuk pişerken kabak, soğan ve havucu julyen (yani ince uzun) doğrayın. Soğanı piyazlık doğrayın. Doğranmış tüm malzemeyi varsa derin tavada tuz ve sıvıyağ ekleyerek soteleyin. Sebzeler harlı ateşte suyunu salınca doğranmış taze reyhan yapraklarını ekleyin ve suyunu çekene kadar sotelemeye devam edin. Altını kısın kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin. Pişen sosu fırında pişen tavukların üzerine dökün ve fırının ısısını 150 dereceye düşürerek (bu arada fırını ızgara modundan çıkartmayı sakın unutmayın) 10 dakika daha pişirin. İsterseniz fırından çıkar çıkmaz üzerine kaşar peyniri rendesi serperek sıcak servis yapın.






Kremalı sebzeli Tavuk Tarifleri Hindi Tarifleri



(1 adet Kremalı sebzeli Tavuk 64,509 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort