Kayıt: 29.07.2005 Mesajlar: 300 Şehir: Bahçelievler ANKARA
Kısa URL: https://ml.md/lc111063
Gönderme Tarihi: 29.Ağu.2015
2,009 defa indirildi / yazdırıldı
50 gr margarin
1 bardak un
1 bardak süt
2 adet yumurta
350 gr hindi kuşbaşı
2 adet domates
2 adet biber
1 adet soğan
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı salça
Baharat
Tuz
8 dilim kaşar
Hindi etini yağda kavurup soğanı ve biberi ekleyip soteliyelim üstüne domates ve şalça baharatlarıda ekleyip kısık ateşte pişirelim yumurtayı çırpıp sütü unu 2 kaşık eritilmiş margarini ekleyip krep hamurumuzu pürüzsüz yapalım kısık ateşte tavayı yağlayıp krep bitene kadar pişirelim pişen kreplerin ortasına 2 yemek kaşığı hindi soteden koyup zarf biçiminde kapatıp fırın tepsisine dizelim üstüne bir dilim kaşar 1 dilim domates koyup kürdanla tuturalım fırında kızartıp servis yapalım