|
Evde Kumpir |
|
tijen
Yeni Üye
Kayıt: 20.03.2007
Mesajlar: 1 Şehir: istanbul |
Kısa URL: https://ml.md/lc12684
Gönderme Tarihi: 20.Mar.2007
7,440 defa indirildi / yazdırıldı
|
Patatesleri kabukları ile fırında 1 saate yakın olarak közledikten sonra içini kaşık yardımıyla karıştırıp tereyağını ekliyorum. daha sonra kaşar peynirini ekleyip karıştırmaya devam ediyorum. Patatesler sıcakken bu işlemi yaptığım için peynir ve tereyağı hemen eriyor. Arkasından rus salatası (mayonez ve hazır garnitür karışımı) koyuyorum. salam, sosis, mısır, mantar ekledikten sonra ketçapı üzerine gezdiriyorum. Servise hazır.
ML® Kumpir Salatası için tıklayın
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 13.02.2024
|
Evde Kumpir |
|
Nimet Hanım
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.10.2006
Mesajlar: 149
|
Kısa URL: https://ml.md/lc12683
Gönderme Tarihi: 19.Mar.2007
5,655 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet iri patates
2 adet sosis
2 adet kornişon turşusu
1 çorba kaşığı mayonez
1 çay kaşığı tuz
1 çorba ketçap
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Patatesler kabuklu olarak fırında pişirilir. Ortası kaşıkla oyulur. Sosisler ince doğranır, yağda hafif kavrulur. Patatesin çıkan içi, mayonez, ketçap, tuz, ince doğranmış turşu ve kavrulmuş sosis karıştırılır. Malzeme oyulmuş patateslere pay edilerek doldurulur.
|
Kumpir |
|
lezzetler
Super MOD
Kayıt: 25.11.2006
Mesajlar: 259 Şehir: Çanakkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc8880
Gönderme Tarihi: 25.Kas.2006
4,213 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
1 kg patates,
1 yemek kaşığı tereyağ,
½ kutu krema,
1 adet kırmızı biber,
1 adet sosis,
1 kase mısır,
1 kase konserve bezelye,
½ kangal sucuk,
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri,
Tuz, karabiber,
Mayonez, ketçap.
HAZIRLANIŞI
Patatesleri haşlayıp, soyup rendeleyin. Sıcakken tereyağ, ince doğranmış kırmızı biber ile iyice karıştırın. Yağlanmış fırın kabına yayın. Üzerine kremayı döküp kaplayın. Sucuk ve sosisi ince doğrayın. Mısır, bezelye, sucuk ve sosisi karıştırıp kremanın üzerine ekleyin. Kaşar peyniri serpip 200 derece ısıtılmış fırında peynirler eriyinceye kadar pişirin. Mayonez ve ketçapla servis yapın.
ML® Kumpir Salatası için tıklayın
|
Kumpir |
|
siyami
Super MOD
Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925 Şehir: izmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc7505
Gönderme Tarihi: 29.Eyl.2006
3,239 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet büyük boy haşlanmış patates
yarım kahve fincanı haşlanmış bezelye
1 adet küçük boy haşlanmış havuç
1 adet parmak sosis
1 kaşık kaşarpeyniri rendesi
1 tatlı kaşığı tereyağı
Ketçap
Mayonez
Tuz
Haşlanmış patatesleri bir kabın içine rendeleyelim. Tereyağını ve tuzu ekleyerek iyice karıştıralım. Fırın tepsisini yağladıktan sonra içine un serpiştirerek püreyi unun üstüne yayalım. Üzerine dilimlenmiş sosisleri ince ince doğranmış havucu ve haşlanmış bezelyeleri serpiştirelim. Tepsimizin en üstüne kaşarpeyniri rendesini de serptikten sonra önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirelim. Fırından çıkarttığımız tepsimizin üzerine mayonez ve ketçap dökerek servise sunalım.
|
Kumpir |
|
oymakbeyi
Aşçıbaşı
Kayıt: 30.05.2008
Mesajlar: 28 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc24203
Gönderme Tarihi: 30.May.2008
3,190 defa indirildi / yazdırıldı
|
Kumpirlik iri patates
Tereyağı
Rendelenmiş kaşar peynir
Küçük doğranmış sosis
Dilimlenmiş, kavrulmuş mantar
Dilimlenmiş zeytin
Konserve mısır
Salatalık turşusu
Ketçap, mayonez veya farklı soslar
Patatesler iyice yıkanır, çatalla birkaç yerinden delinir. Fırının konumunda ara sıra çevrilerek yumuşayana kadar pişirilir. Sıcakken ortaları kesilip, tereyağı ve kaşar peynir sırayla patatese karıştırılır. Diğer malzemeler eklenip soslarla servis yapılır.
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 07.06.2023
|
KUMPİR |
|
lezzetler
Super MOD
Kayıt: 25.11.2006
Mesajlar: 259 Şehir: Çanakkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc8886
Gönderme Tarihi: 25.Kas.2006
3,111 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 iri patates
4 çorba kaşığı tereyağı
8 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 kahve fincanı dilimlenmiş siyah zeytin
Rus salatası( küçük bir kavanoz garnitür ve mayonezle hazırlanmış)
Tuz
Ketçap
Hazırlanışı:
Patatesleri yıkayıp kurulayın. İnce bir şişle herbirinin üzerine delikler açın. Ayrı ayrı alüminyum folyaya sarıp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 1 saat pişirin.
Patatesleri fırından çıkarıp folyoları açın. Patateslerin üzerini bıçakla kesip iki yana açın. Herbirine birer çorba kaşığı tereyağı ekleyip tuz serpin ve bıçağın ucuyla iyice karıştırarak yedirin.
Kaşar peyniri, dilimlenmiş siyah zeytin, dilimlenmiş yeşil zeytin. Rus salatasını patateslerin üzerine paylaşıtırıp, isteğe bağlı olarak ketçapla hemen servis yapın
|
Kumpir |
|
lezzetler
Super MOD
Kayıt: 25.11.2006
Mesajlar: 259 Şehir: Çanakkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc8881
Gönderme Tarihi: 25.Kas.2006
3,071 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
3-4 iri patates
3 tatlı kaşığı tereyağı
6 yemek kaşığı rendelenmiş Kaşar peyniri
Garnitur olarak :
Mısır, sosis, bezelye,
amerikan salatası,
domates püresi, turşu,
ton balığı, haşlanmış havuç,
salam,yeşil veya siyah zeytin vb. eklenebilir.
HAZIRLANIŞI
Patatesleri yıkayıp kurulayın. Önceden ısıtılmış Kumpir Fırınında 190 derecede 1 saat pişirin.
Patatesleri fırından çıkarın. Patateslerin üzerini bıçakla kesip iki yana açın. İçi açılmış patatesin üzerine birer çorba kaşığı tereyağı ve rendelenmiş kaşar ekleyip tuz serpin ve bıçağın ucuyla iyice karıştırarak yedirin. ince ince kıyılmış sosis ve mısır tanelerini ve diğer garnitürleri patateslerin üzerine koyup uzerine domates sosu ve mayonez ile hemen servis yapabilirsiniz.
|
Kumpir |
|
şeref
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.04.2011
Mesajlar: 42 Şehir: Trabzon |
Kısa URL: https://ml.md/lc64624
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2011
2,795 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet büyük boy patates
1 çorba kaşığı tereyağı
1/2 su bardağı kaşar peyniri
2 adet sosis
1 su bardağı mısır
4 adet kornişon turşu
10 adet zeytin
Ketçap
Mayonez
Tuz
Patatesleri bol suyla yıkayıp önceden ısıtılmış 250 derecelik fırında kabuklarıyla yarım saat pişirin. Tam ortadan uzunlamasına, ancak bölünmeyecek şekilde kesin. Bir kaşık yardımıyla içini karışırın. Tereyağı, rendelenmiş kaşar ve tuz ekleyip yeniden karıştırın. Daha önceden pişirdiğiniz sosis ve turşuyu küçük doğrayın. Sosis, turşu, çekirdekleri çıkarılmış zeytin, mısırı patatesin üzerine ekleyin. Ketçap, mayonezle süsleyerek servis yapın.
Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 24.12.2021
|
Patato Skins |
|
aza
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.02.2010
Mesajlar: 40 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc73477
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2012
2,703 defa indirildi / yazdırıldı
|
5 adet küçük patates
5 çorba kaşığı kaşar rendesi
1 tatlı kaşığı tuz
1/2 tatlı kaşığı karabiber
1/2 demet maydonoz
Patatesleri yıkayın ve kurulayın. Soymadan yağda kızartın. Daha sonra içlerini bir kaşık yardımıyla oyun. İçine kaşar peynir rendesini tuzu ve biberi karıştırarak koyun. Fırına verin. Kaşarlar eriyip patatesler yumuşuncaya kadar pişirin. Maydonoz ile süsleyip servis yapın.
Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 24.12.2021
|
Kumpir |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc99457
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2014
2,568 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet iri patates
1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet havuç
1 kase haşlanmış bezelye
1 kase haşlanmış mısır tanesi
Dilimlenmiş yeşil veya siyah zeytin
1 kase mantar
1 kase küp küp doğranmış ve kızarmış sucuk
6 yemek kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
5 adet küp küp doğranmış kornişon turşu
Öncelikle patatesleri güzelce yıkayın ve bıcakla bir iki yerinden delin. Daha sonra alüminyum folyoya sarın ve 220 derece ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.
Patatesler pişerken bir yandan yıkanmış ve doğranmış mantarı suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Pişdikten sonra içine bir parça margarin ve tuz atıp birazda bu şekilde kavurun. Diğer bir yandan da havuçları küp küp doğrayın az suyla haşlayın. Suyunu çekince hala pişmemişse biraz daha sıcak su ekleyip pişirin. Suyunu çekince bir tatlı kaşığı margarini ve yeteri kadar tuzunu atıp kavurun ve ocağı kapatın.
Daha sonra patateslerin ortasından bıçakla çizik atın ve bir çatal yardımıyla içini açın. İçine bir kaşık margarin, bolca kaşar peyniri ve yeteri kadar tuz atıp tüm patatesin içine yayılıp eriyene kadar karıştırın. İçini açtığınız patateslere kavurduğunuz mantarları, havucu, turşuyu, dilimleniş zeytin, bezelye (mısır) gibi... Dilediğiniz malzemelerden koyup soğutmadan yiyin.
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 25.06.2021
|
Evde Kumpir |
|
fehmi
Aşçıbaşı
Kayıt: 31.05.2018
Mesajlar: 23 Şehir: Çorum |
Kısa URL: https://ml.md/lc134493
Gönderme Tarihi: 31.May.2018
1,275 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 adet büyük boy patates
4 adet sosis
10 adet zeytin
1 çay bardağı bezelye
6-7 adet kornişon turşu
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yarım çorba kaşığı margarin veya tereyağı
Üzerine:
Ketçap
Mayonez
Sosis, kornişon turşu ve zeytinleri küçük küçük doğrayalım. Rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 çay bardağı bezelyeyi ilave edip karıştıralım. Bu arada patatesleri haşlayalım. Püre haline getirip, tuzunu ayarlayalım. Yarım çorba kaşığı margarin veya tereyağı ilave edelim. Patates püresini soğutmadan, dikdörtgen cam bir fırın kabına alıp, malzemeleri üzerine yerleştirelim. Bu şekilde 5-10 dakika fırınladıktan sonra, dilediğimiz miktarda ketçap ve mayonez ilave ederek sıcak olarak servis yapalım.
|
Kumpir |
|
hatır
Aşçıbaşı
Kayıt: 01.06.2018
Mesajlar: 24 Şehir: Malatya |
Kısa URL: https://ml.md/lc134505
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2018
963 defa indirildi / yazdırıldı
|
Patates
Garnitür
Kaşar peyniri
Tuz
Pul biber
Tereyağı
Patatesleri ocakta haşlayın daha sonra haşlanan patatesleri ezin,ezerken aralarında küçük küçük tereyeğını eklyin ve iyice karıştırın bu karışımı bir tepsiye yayın üzerine de garnitürü yayıp fırına verin 15 dk sonra fırından çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşarları yayın az pulbiberi üzerine serpin ve tekrar fırına verin 5,10 dk bekletin ve fırından alın.
|
Evde Kumpir |
|
çöl gülü
Aşçıbaşı
Kayıt: 19.07.2019
Mesajlar: 27 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc144434
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2019
947 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 adet patates
1 kase kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağı
1 kutu konserve bezelye
4 adet sosis
Kabuklarını soyup dilimlediğiniz patatesleri tencereye koyun. Tencereye patateslerini üzerini geçmeyecek kadar su ilave edip kısık ateşte haşlayın.
Haşladığınız patateslerin varsa suyunu süzün. Üzerine tereyağı ve tuz ekleyin. Püre haline getirin. İçine önceden rendelediğiniz kaşar peynirini ekleyin. Hazırlanan bu patates püresini toprak güveçlere havuz şeklinde yerleştirin.
Sosisleri doğrayıp bezelyelerle karıştırın. Bu garnitürü patateslerin ortasına doldurun. Üzerine yeniden rendelenmiş kaşar serpip önceden ısıttığınız fırında 20 dakika kadar pişirin.
|
Ev Yapımı Kumpir |
|
seans
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.09.2018
Mesajlar: 42 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc140950
Gönderme Tarihi: 04.Mar.2019
943 defa indirildi / yazdırıldı
|
http://www.hurriyet.com.tr
5 adet büyük boy patates
1 yemek kaşığı tereyağı
50 gram rendelenmiş kaşar
2 adet sosis
100 gram Rus salatası
100 gram konserve mısır
2 kaşık ketçap
2 kaşık mayonez
Tuz
Önce patatesleri yıkayıp kurulayın. Birkaç yerinden şişle delin ve folyoya sarıp 200 derece fırında 1 saat pişirin. Rus salatasını hazırlayın, sosisleri haşlayıp doğrayın, kaşarı rendeleyin. Pişen patatesleri soğutmadan bıçakla ortadan yarın. İçini tatlı kaşığıyla çok az oyup tereyağı, tuz ve kaşarı ekleyip iyice karıştırın. Patateste oluşan çukura mısır, sosis, rendelenmiş kaşar ilave edin onların üzerine de Rus salatası koyun. Üzerini ketçap, mayonez ve kornişonla süsleyin.
|
Ev Yapımı Kumpir |
|
Al Pay
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.11.2019
Mesajlar: 30 Şehir: Gaziantep |
Kısa URL: https://ml.md/lc146756
Gönderme Tarihi: 15.Kas.2019
845 defa indirildi / yazdırıldı
|
3-4 adet patates
1-2 yemek kaşığı kadar tereyağı
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Üzeri için tercihe göre istenen malzemeler kullanabilirsiniz.
Patatesleri yıkayın ve bol suda haşlayın. Pişip pişmedikleri çatal batırarak anlayabilirsiniz. Ocaktan aldığınız patateslerin suyunu süzerek soğumaya bırakın. El yakmayacak kadar soğuduklarında kabuklarını soyarak geniş bir kaseye alın. Üzerine tuz, kaşar peyniri ve tereyağı ekleyerek, çatalla veya patates ezici ile patatesler ezilir. Patateslerin içleri henüz sıcak olacağından tereyağı ve peynirler kolaylıkla eriyecektir. Patatesler soğumadan uygun kaselere bölüştürün. Üzerine kumpirde sevdiğiniz malzemeleri yerleştirin veya sade olarak ketçap mayonezle servis edin.
|
Evde Kumpir |
|
patavat
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 20.02.2020
Mesajlar: 37 Şehir: Van |
Kısa URL: https://ml.md/lc148753
Gönderme Tarihi: 24.Şub.2020
667 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet patates
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet havuç
1 su bardağı konserve mısır
Yarım su bardağı siyah zeytin
Yarım su bardağı yeşil zeytin
2 yemek kaşığı tereyağı
10 adet kornişon turşu
4-5 yemek kaşığı Rus salatası
Mayonez
Ketçap
Tuz
Patatesleri güzelce yıkayıp kurulayın.
Ardından patatesleri folyoya, parlak tarafı değmeyecek şekilde, sarın ve 200 derece fırında pişirin.
Pişen patatesleri ikiye bölün.
Soğutmadan içini tatlı kaşığıyla çok az oyun. Tereyağı, tuz ve kaşar peynirini ekleyip iyice karıştırın.
Havucu rendeleyin. Kornişon turşuları küçük küpler halinde doğrayın.
Sırasıyla; Rus salatasını, havucu, kornişon turşuyu, doğranmış zeytinleri ve mısırı ekleyin.
Üzerini de istediğiniz kadar mayonez ve ketçapla süsleyip servis edin.
|
Kumpir |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc160443
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2021
582 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 adet küçük boy taze patates
1 çorba kaşığı oda sıcaklığında tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
İçi için:
Mısır
Kornişon turşu
Hardal
Kısır
Amerikan salatası
İsteğe göre kızartılmış sosis
Ketçap
Maydanoz
Baharatlar
Patatesleri alüminyum folyoya sarıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Piştiğini düşündüğünüzde kürdan batırarak kontrol edin.
Fırından çıkardığınız patatesi dağıtmadan sıcağıyla ortadan artı şeklinde bıçakla kesik atın. Ama tamamen kesilmemesine dikkat edin.
Tatlı kaşığıyla patatesin içini oyun ve uygun bir tabağa alın. Patateslerin içini çatalla güzelce ezin tereyağ ekleyin ve karıştırın.
Son olarak kaşar peyniri rendesini de ekleyin ve karıştırın.
Bu işlemin ardından patatesin içlerini tekrar alın. Üzerini düzeltin ve damak zevkinize göre her malzemeden patates içerisini doldurun. Kumpirler hazır.
|
Ev Yapımı Kumpir |
|
neslişah
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 17.07.2020
Mesajlar: 38 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc151885
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2020
419 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet büyük boy patates
2 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet havuç
1 su bardağı haşlanmış mısır
Yarım su bardağı çekirdeksiz siyah zeytin
Yarım su bardağı çekirdeksiz yeşil zeytin
8 adet salatalık turşusu
4 yemek kaşığı amerikan salatası
2 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı ketçap
Yarım çay kaşığı tuz
Patatesleri güzelce yıkayın.
Yıkadığınız patateslerin üzerini bıçak yardımıyla birkaç yerinden delin.
Kumpirlik patatesleri, fırın kağıdı ile sıkıca sarın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 90 dakika kadar pişirin.
Fırından çıkan patateslerin orta kısımlarını bıçak yardımıyla açın.
Arzu ettiğiniz miktar tereyağı ve rendelenmiş kaşar peyniri ilavesiyle patateslerin orta kısımlarını ezin.
Ardından patatesleri servis tabaklarına alın.
Kabuğunu soyduğunuz havuçları rendeleyin.
Kornişon salatalık turşularını küçük parçalar halinde doğrayın.
Haşlanmış garnitür karışımının suyunu süzdükten sonra mayonezle karıştırın ve Amerikan salatasını hazırlayın.
Kumpirlere, Amerikan salatası, rendelenmiş havuç, doğranmış kornişon salatalık turşusu, haşlanmış mısır, çekirdeksiz yeşil ve siyah zeytin yanı sıra ketçap ekleyerek servis edin.
Not: İç malzemesi zevkinize göre değişkenlik gösterebilir.
|
Kumpir |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc172848
Gönderme Tarihi: 24.Haz.2023
324 defa indirildi / yazdırıldı
|
6-8 adet büyük boy patates
1 kase kornişon turşu
1 kase mısır
1 kase doğranmış yeşil veya siyah zeytin
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 kase Amerikan salatası
1 kase doğranmış sosis (İsteğe göre)
1 kase haşlanmış bezelye
150 gram kadar tereyağı
Ketçap
Mayonez
Tuz
Patatesleri yıkayıp kuruttuktan sonra tek tek önce fırın kağıdına, sonra alüminyum folyoya sarıp fırın tepsisine yerleştirin.
220 derece fırında 1 saate yakın pişirin.
Daha sonra fırından çıkarıp kağıtlardan ayırarak yarım saate yakın üzeri açık pişirin. (Patatese göre değişebilir, kontrol edip öyle tekrar fırınlayın.)
Çıkardıktan sonra ortasını bıçak yardımıyla açarak 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun. İçini ezerek yumuşatın.
Kaşar peyniri ilave edip tekrar kaşıkla karıştırın.
İçine damak tadınıza göre istediğimiz malzemeleri ekleyin, en üste mayonez ve ketçap sıkıp sıcak servis edin.
|
Kumpir |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc158659
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2021
316 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 tane patates
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Üzerine:
Rus salatası
Salam
Kırmızılahana
Mayonez
Mısır
Karışık yeşil ve siyah zeytin
Kornişon turşu
Ketçap
Patatesler fırında iyice közlenir.
Sonra çıkarınca bir kaseye konur ve ortasından açılarak iç kısmına sıcakken tereyağı, tuz ve kaşar peyniri eklenerek karıştırılır.
Diğer üzerine konacak malzemeler hazırlanarak ilave edilir.
Ketçap ve mayonez sıkılarak servise hazır olur.
Sıcakken tüketmek gereklidir.
|
|