Kısa URL: https://ml.md/lc88072
Gönderme Tarihi: 30.Mar.2013
1,350 defa indirildi / yazdırıldı
100 gr kuru bakla
5 diş sarımsak
1 soğan
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
3 su bardağı su
2 yemek kaşığı kuru dere otu
3 yemek kaşığı sana klasik
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kuru nane
Kuru baklayı haşlayın ve püre haline getirin tencereye sana margarini alın ve eritin içine ince doğranmış soğan ve sarımsak ekleyip hafif kavurun ezilmiş baklayı ve unu ekleyip sütü yavaş yavaş döküp kaynatın en son suyu koyun kuru dere otu ve tuz ekleyin ve 5 dk kaynatın servis yapmadan önce üzerine kuru kekik ve erimiş margarin dökün.