|
Kuru Börülce (Karnı Kara) (Trakya) |
|
safhir
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 02.04.2010
Mesajlar: 62 Şehir: Zürich |
Kısa URL: https://ml.md/lc50595
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2010
7,714 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarim kg kuru börülce (istege kalmis)
2 kuru soğan
1 cay bardagi zeytinyagı
Salça
Tuz
1 kesme seker
Bögrülceyi bir saat kadar ilik suda tutun, kaynatin, hemen kara suyunu dökün. Soganlari ince dograyin güzelce kavurun salcasini (az biber salçası da konulabilir) tuz seker yeterince su ilave edilir aynen kuru fasulye gibi pisirilir.
NOT: Bögrülce kuru fasulye gibi koyu olmaz az su ile pisirebilirsiniz.
|
|