Kısa URL: https://ml.md/lc41648
Gönderme Tarihi: 07.Ekm.2009
2,882 defa indirildi / yazdırıldı
Malzemeler:
2 su bardağı bulgur
1 adet soğan
Yarım kurutulmuş sebze
2 su bardağı et suyu
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domatessalçası
1 yemek kaşığı bibersalçası
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Hazırlanışı:
Sıvı yağ ve tereyağı ile soğanı kavurun. Salça ilave edin. Hepsi kavrulduktan sonra yıkanmış bulgur ekleyin. Suyu çekilinceye kadar kavurun. 3 bardak su ilave ederek ve kuru sebzelerle beraber tuzunu da katıp kısık ateşte pişirin. Sıcak olarak servise sunun.