Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kuruyemişli Elma Dolması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kuruyemişli Elma Dolması

deli-dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 30.09.2016
Mesajlar: 45
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc120028
Gönderme Tarihi: 02.Ekm.2016
1,249 defa indirildi / yazdırıldı




4 tane elma
5-6 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı karanfil
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı yaban mersini
5 tane incir
5 tane kayısı
Bir miktar fındık
Kaymak
Su
1 tatlı kaşığı tereyağı

Elmaları bir güzel sirkeli suda bekletip yıkıyoruz. Güzelce kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra ortadan ikiye ayırıyoruz. Ortalarını dolma gibi hafifçe oyuyoruz. Hepsini bu şekilde yapıp fırın tepsisine diziyoruz. Bir kaba kayısıları minik parçalar halinde doğruyoruz. Yaban mersini ve kuru üzümleri önceden suda bekletiyoruz. Sonra bu suda beklettiğimiz üzüm ve yaban mersini de kaba kayısıların içine atıyoruz. İncirleride yine aynı şekilde minik parçalara ayırıp harcımızın içine koyuyoruz, tereyağını da ekliyoruz. Biraz su ve şeker ilave edip harcımızı karıştırıyoruz. Bu harctan fırın tepsisine dizdiğimiz elmaların üzerine koyuyoruz. Yağlı kağıdı ıslatıp elmaların üzerlerini kapatıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece ısıda pişiriyoruz. Servis ederken üzerlerine kaymak ve fındık koyabilirsiniz. Soğuk olarak servis ediniz.







Kuruyemişli Elma Dolması Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Kuruyemişli Elma Dolması 13,878 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort