1,5 paket Feast Bezelye
4 çorba kaşığı ayçiçek yağı
4 yemek kaşığı Feast Küp Soğan
300 gr kuşbaşı kuzu eti
3 adet domates
Tuz
Karabiber
Tencereye yerleştirdiğiniz etin kısık ateşte suyunu çektirin. Et suyunu çekince su ilave ederek yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler yumuşadıktan sonra sıvı yağı, Feast Küp Soğan ve domatesi ekleyin. Biraz kavurduktan sonra Feast Bezelye’yi ilave edin, tuzunu ve karabiberini ekleyin, kısık ateşte tüm malzeme yumuşayıncaya kadar pişirin.
Yemeği düz bir servis tabağında sıcak olarak servis yapın. Arzu ederseniz üzerine ince doğranmış maydanoz ve dereotu serpin.
ML® Etli Bezelye için tıklayın
|