Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

KUZU ETLİ ŞEVKETİ BOSTAN (Alaçatı İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KUZU ETLİ ŞEVKETİ BOSTAN (Alaçatı İzmir)

Cankat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.04.2009
Mesajlar: 725
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc93578
Gönderme Tarihi: 07.Kas.2013
2,520 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolujet Magazin

300- 400 gram kuzu kuşbaşı
1 kilo ayıklanmış, yıkanmış ve doğranmış şevketi bostan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 büyük boy ince kıyılmış kuru soğan
7-8 tane karabiber
2 su bardağı sıcak su
Tuz
1 kesme şeker
Biraz suyla açılmış 1 çorba kaşığı un
1 limon suyu

Öncelikle tencereye soğanı ve yağı koyup pembeleşene kadar pişirin. Ayrı bir yerde etin suyunu çıkarıp çekene kadar pişirip soğanı ilave edin. Buradaki amaç etin dağılmaması, soğan kokusunu çok emerek tadının bozulmamasıdır. Daha sonra üzerine şevketi bostanı koyup buharında biraz pişirin. Biraz yumuşayınca karabiberi, tuzu, kesme şekeri ilave edin. Bir bardak suyunu koyup güzelce pişirin. Pişmesine yakın, limon suyunu açtığınız unla karıştırıp dökün. Biraz daha pişirdikten sonra altını kapatıp oda sıcaklığına gelince servis yapın.







KUZU ETLİ ŞEVKETİ BOSTAN (Alaçatı İzmir) Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet KUZU ETLİ ŞEVKETİ BOSTAN (Alaçatı İzmir) 22,142 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort