Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Carpaccio Tarifleri > La Mia Festa (1 adet - 3,589 defa bakıldı)

La Mia Festa


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


La Mia Festa

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc115269
Gönderme Tarihi: 04.Mar.2016
1,180 defa indirildi / yazdırıldı




150 gram yumuşatılmış margarin
150 gram tozşeker
300 gram un
1 adet yumurta sarısı
1 adet rendelenmiş limon kabuğu
50 gram şekersiz kayısı marmeladı
50 gram şekersiz böğürtlen marmeladı
1 adet yumurta
50 gram şekersiz frambuaz marmeladı (veya çilek marmeladı)
Vanilya
Tuz
Süslemesi için:
Mevsim meyveleri
Nane yaprakları

Unu tezgahın üzerine alıp içine yumuşatılmış margarin ekleyin. Unu yağa karıştırıp topaklanmamasına dikkat edin.
Hamura tozşeker, bir tutam tuz, 1 tatlı kaşığı vanilya ve rendelenmiş limon kabuğu ekleyip malzemeleri yoğurmadan birbirine karıştırın. Karışımı toparlayıp ortasını havuz şeklinde açın. Yumurta ve yumurta sarısını bu boşluğa ilave edip iyice yoğurun.
Homojen bir hamur elde ettiğinizde yoğurmayı bırakın. Hamuru streç filmle sarıp buzdolabının alt raflarında 40 dakika dinlendirin. Hamuru un serpilmiş tezgahta merdaneyle açın. 24x32 cm veya 25x38 cm çapında tart kalıbını veya fırın tepsisini yağlı pişirme kağıdıyla kaplayıp hamuru yerleştirin.
Hamur delme ruleti veya çatalla hamura delikler açın. Kalan hamurla şeritler hazırlayıp hamurun üzerine yerleştirerek 12 adet kare kutu oluşturun. Üzerini alüminyum folyoyla kaplayıp kuru bakliyat yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Fırını kapatmadan tartı fırından çıkartıp kuru bakliyatları ve alüminyum folyoyu üzerinden alın. Tartın içindeki kare kutulara marmelatları kaşıkla aktarıp fırında 10 dakika daha pişirin. Fırından çıkarttıktan sonra tartın marmelatlı kısımlarını armut, ananas, kırmızı ve sarı elma, muz, mandalina ve nane yapraklarıyla süsleyin.







La Mia Festa Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet La Mia Festa 3,589 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort