|
|
LEBKUCHEN (ALMANYA) |
|
eminem
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 19.01.2008
Mesajlar: 38 Şehir: Erzincan |
Kısa URL: https://ml.md/lc20799
Gönderme Tarihi: 20.Oca.2008
8,183 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
3 adet yumurta
1 çay kaşığı toz tarçın
1 çay kaşığı toz karanfil
1 adet portakal kabuğu rendesi
1 adet limon kabuğu rendesi
yarım su bardağı toz badem
yarım su bardağı toz fındık
HAZIRLANIŞI:
Şeker ve yumurtayı, ocakta şeker eriyinceye kadar karıştırın. Toz tarçın ve karanfili ayrı bir yerde karıştırıp, diğer karışımın içine dökün. Daha sonra limon ve portakal kabuğu rendesini, sonra da badem ve fındığı bütün malzemelerle karıştırın. Elde edilen bu karışımı kuru pasta sıkma torbasının içine boşaltın. Daha sonra tepsinin içine karışımı şekillendirerek sıkın. Son olarak karışımı 180 derecede 10-15 dakika pişirin.
Fotoğraf "dertli baba" tarafından gönderildi. 15.07.2016
|
|
LEBKUCHEN (ALMANYA) Tarifleri Alman Yemekleri
|
|