|
|
Levrek Marin |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc110014
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2015
1,390 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://migros.com.tr
400 gr. levrek
1 tatlı kaşığı hardal
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 limon suyu
3 çorba kaşığı elma sirkesi
1 adet soğan
1. Balığı temizledikten sonra fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın.
2. Hardalı bir kaba alın. Bir yandan yağı azar azar üzerine dökerken, bir yandan da çırpma teliyle çırpın.
3. İyice mayonez kıvamına getirdikten sonra limon suyunu ekleyip, karıştırın.
4. En son sirkeyi katıp karıştırdıktan sonra balık ve piyazlık doğranmış soğanı ilave edin.
5. Tüm malzemeyi karıştırın ve bu şekilde 1 gece beklettikten sonra servis edin.
|
|
Levrek Marin Tarifleri Migros Yemek Tarifleri
|
|