SuperFresh Taze Fasulye 2 bardak haşlanmış
Sarımsak 2 diş
Sirke 2 çorba kaşığı
Tavuk bonfile 400 gr.
Kinoa 1 fincan
Limon suyu 3 çorba kaşığı
Kiraz domates 200 gr.
Salatalık 2 adet
Maydanoz 3 dal
Taze nane 2 dal
Zeytinyağı 3 yemek kaşığı
Tavukları 1 çorba kaşığı limon suyu, sarımsak ve sirkeyle metal olmayan bir kaba koyup karıştırın. Üzerini kapatarak 30 dk. buzdolabında marine edin.
Kinoayı 2 fincan soğuk suyla büyük bir tencereye koyup yüksek ateşte kaynatın ardından ocağı kısık ateşe getirin.
Tencereyi kapatın 12-15 dakika, suyu tamamen buharlaşana kadar kaynatın. Kinoayı büyük bir kaba aktarın ve 10 dakika kadar soğumaya bırakın.
SuperFresh Taze Fasulye’yi derin bir tencerede kaynatıp süzün.
Kinoanın üzerine fasulye, domates, salatalık, maydanoz, nane ve kalan limon suyunu ekleyin.
Yapışmayan büyük bir kızartma tenceresine yağı koyarak yüksek ateşte marine ettiğiniz tavukları önlü arkalı kızartın.
Kinoa Tabuleyi servis tabaklarına bölün. Üzerlerine kızarmış olan tavukları koyun.
Taze nane ile süsleyerek servis edin.
|