|
|
Limonlu Bavaruaz |
|
AyGölgesi
Super MOD
Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc2578
Gönderme Tarihi: 25.Nis.2006
2,617 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet jelatin
3 yumurta
2 limonun suyu ve 2 limon kabuğunun rendesi
1 paket (250 gram) krem şanti
1 çay bardağı tozşeker
Jelatinler bir çay bardağı ılık suda 15 dakika kadar bekletilir. Diğer taraftan yumurta ve şeker 10-15 dakika kadar mikserde çırpılır. Limonun suyu, rendesi erimiş jelatin ve krem şanti eklenip 1-2 dakika daha mikserde çırpılır ve derince bir kaseye konulup buzdolabında soğutulur ve soğuk olarak servis yapılır.
|
|
Limonlu Bavaruaz Tarifleri İrmik Tatlısı Tarifleri
|
|