|
|
LİMONLU DANA ETİ |
|
Oskar
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.02.2010
Mesajlar: 40 Şehir: Burdur |
Kısa URL: https://ml.md/lc47863
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2010
1,979 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 parça dana eti
1 baş sarımsak
tuz
karabiber
zeytinyağı
limon
maydanoz
garnitür olarak
pirinç pilavı
Etler önce tuzlu suda haşlanır, sonra yağda iyice kızartılır. Sıcak sıcak servis tabağına alınarak üzerine karabiber dökülür. Soyularak yuvarlak dilimler halinde kesilmiş limon koyulur. Limonun üstüne de birkaç diş sarımsak ve maydanoz ilâve edilir. Pirinç pilavı ile birlikte servis yapılır.
|
|
LİMONLU DANA ETİ Tarifleri Et Yemekleri
|
|