|
|
Limonlu Mus |
|
Esmeralda
Aşçıbaşı
Kayıt: 20.05.2011
Mesajlar: 28 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc63766
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2011
2,565 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 paket ETİ FORM LİMON LİFLİ BİSKÜVİ
1 paket light toz kremşanti
200 ml. light süt
3 adet yumurta
30 gr. esmer şeker (yapay tatlandırıcı da olabilir)
4 adet limon
1 demet taze nane
100 gr. dondurulmuş veya taze frambuaz
Limonun kabuklarını rendeleyip suyunu sıkın. Naneyi incecik kıyın. ETİ FORM LİMON LİFLİ BİSKÜVİLERİ robotta çekin.
Kremşanti ve sütü mikserde çırpın. Başka bir kasede yumurta ve şekeri çırpın. Limon suyunu yumurtalı karışıma ekleyin. İki karışımı birleştirin. Çok az ve çırpmadan karıştırın.
Taze nane, robotta çekilen ETİ FORM LİMON LİFLİ BİSKÜVİLER ve limon kabuklarını karışıma ilave edin. Porsiyonluk servis bardaklarına koyarak buzdolabında 20 - 30 dakika soğumaya bırakın.
Limonlu musu frambuazlarla servis yapabilirsiniz.
|
|
Limonlu Mus Tarifleri Eti Yemek Tarifleri
|
|