|
Linzer Tart |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47773
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2010
2,123 defa indirildi / yazdırıldı
|
40 gr şurup (iç harcı)
1 kg frambuaz marmeladı (iç harcı)
400 gr elma püresi (iç harcı)
700 gr un (hamuru için)
560 gr margarin (hamuru için)
12 adet pişmiş yumurta sarısı (hamuru için)
100 gr toz badem (hamuru için)
100 gr pudra şekeri (hamuru için)
2 gr tarçın (hamuru için)
Hazırlanışı
Önce hamur malzemelerini karıştırıp kalıba koyun ve 180 derece fırında hafifçe kızartın. Daha sonra iç harcını hazırlayıp tart hamurunun içine ekleyin ve önceden ısıtılmış fırında 20 dk pişirin.
|
|