Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Lokma Tatlısı (Kuşadası Aydın)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Lokma Tatlısı (Kuşadası Aydın)

Sena Tapucu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.07.2014
Mesajlar: 30
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc134863
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2018
639 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.kusadasikulturelmiras.com/

1 Kilo un
1 paket yaş maya
1 Çorba kaşığı tozşeker
1 Çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
4 Su bardağı sıvıyağ
Şurubu İçin:
2 Kilo toz şeker
5 Su bardağı su
Yarım limonun suyu

Öncelikle tatlının şurubunu hazırlayalım tencereye su, şeker ve limon suyunu katıp ocağa alalım yaklaşık 15 dakika kaynatıp ocaktan alalım.
Hamuru hazırlamak için derin bir kaseye un, maya, tuz, şeker ve zeytinyağını katıp ılık suyla çok yumuşak bir hamur yoğuralım. Hamurun üstünü kapatıp oda sıcaklığında mayalanmaya bırakalım.
Kabardığında tekrar karıştıralım. Sıvıyağını derin bir kızartma kabına katıp kızdıralım. Mayalanan hamurdan avuç dolusu alıp baş parmak ve işaret parmağı arasında sıkalım.
Yağa batırılmış bir kaşıkla hamurdan fındık büyüklüğü kadar lokmalar kopartıp kızgın yağa atalım. Yağın içi lokmalarla dolunca sürekli karıştırarak her taraflı kızartalım kızaran lokmaları süzgeçle alarak soğuk şuruba atalım. 10-15 dakika beklettikten sonra çıkartıp ılık olarak servis yapalım.






Lokma Tatlısı (Kuşadası Aydın) Tarifleri Afyonkarahisar Yemekleri



(1 adet Lokma Tatlısı (Kuşadası Aydın) 4,053 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort