Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Marmelat Tarifleri > Lorlu Vişne Reçeli (1 adet - 3,867 defa bakıldı)

Lorlu Vişne Reçeli


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Marmelat Tarifleri
Reçel Tarifleri
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Lorlu Vişne Reçeli

son fasıl
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.08.2019
Mesajlar: 48
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc144730
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2019
1,009 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolujet Magazin

Yarım kilo taze tatlı lor peyniri
Yarım su bardağı süt
Vişne reçeli
Lavanta çiçeği
Reçel için:
1 kilo vişne
2 kilo toz şeker
1 limonun suyu

Loru sütle çırpın ve bir tabağa taban yapın. Üzerine ev yapımı vişne reçelinden yeterince koyun, biraz lavanta serpin.
Vişneleri temizleyip çekirdeklerini çıkarın ve bir kat şeker bir kat vişne olacak şekilde kaba yayın. En üst kısmını toz şekerle kaplayın ve üç dört saat buzdolabında beklettikten sonra ocağa alın.
Kaynamaya başladıktan beş dakika sonra vişneleri kepçeyle bir kaba alın. Tencerede kalan suyunu şurup koyulaşana kadar pişirmeye devam edin. Vişneleri tekrar tencereye koyarak limon suyunu ekleyin.
Birkaç dakika daha kaynatıp kavanozlara alın.
Eğer daha kıvamlı bir reçel isterseniz bu aşamadan sonra geniş bir tepsiye koyup üzerini tülbentle örtün ve direkt güneş ışığı alan bir yere koyun. En az üç gün bekletin ve karıştırıp kavanozlayın.







Lorlu Vişne Reçeli Tarifleri Marmelat Tarifleri



(1 adet Lorlu Vişne Reçeli 3,867 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort